Det er en kunst i seg selv å kjøpe ting billig. Her vil vi snakke litt mer om forskjellige arenaer der du kan kjøpe ting ganske billig. Det er jo selv opp til deg hvor du vil prøve deg hen.

Loppemarked

Hvis du ikke bryr deg om ting er brukt eller ikke, så kan vi anbefale deg å ta deg turen på loppemarked. Du kan ofte finne informasjon om disse i lokale aviser eller kanskje på sosiale medier. Det som er spennende med loppemarked er at du ikke vet hva du vil finne. Det kan lønne seg å ha en liste med ting du vil kjøpe, sånn at du ikke glemmer å se etter noe.

Pruting

Dette er noe du kan bedrive både på loppemarked, men også hvis du kjøper ting på nett. Det er nødvendigvis ikke så vanlig å prute på for eksempel lagersalg eller på partivare. Når det kommer til pruting er det ikke alltid lett å vite hvordan man gjør det. Noen ganger kan det faktisk lønne seg å underby på ting, mens andre ganger vil selger nesten bli litt fornærmet. Dette er en kunst som må læres.

Lagersalg/partivaresalg

Her kan du få kjøpt spennende ting, akkurat som på loppemarked. Her har du som oftest muligheten til å kjøpe flere av samme vare. Det å gå på et slikt utsalg kan også ofte være som en skattejakt. Du vet aldri hva du kommer til å finne. Det å handle på lagersalg gir deg muligheten til å spare ganske mange kronasjer. Noe som er spesielt populært å finne er fritidsutstyr, så hvis du har en hobby som bedrives utendørs er nok lagersalget veien å gå for å få de beste prisene på utstyr du mest sannsynlig uansett ville kjøpt.

Hvor pleier du å ta turen for å skaffe deg billige ting?