Det er viktig å ha treningsglede og finne en sport man liker. Noe man uansett trenger når man skal trene er utstyr, så hvorfor ikke prøve å få det billigst mulig?

Fotballutstyr

I denne kategorien kommer det nytt utstyr hvert eneste år. Kanskje spesielt rundt sesongene til Premier League, Championship og Eliteserien. Det er mange som er opptatt av å kjøpe nye drakter hver eneste sesong, men hvis du venter ett år eller to så kan du absolutt skaffe deg drakter til en svært billig penge. Hvorfor ikke vente litt? Det samme gjelder fotballsko. Dette er noe som godt kan kjøpes som partivare eller brukt. Spesielt hvis du har unge barn med stor interesse for fotball, som vokser svært fort.

Skiutstyr

Dette er også noe som lønner seg å kjøpe som partivare. Dette fordi store butikker ofte tar inn masse hver eneste sesong. De tar inn mer enn de greier å selge. Fordi det er veldig få mennesker som trenger nye ski hvert eneste år. Dette gjelder også for vintertøy og annet utstyr man trenger for å stå på ski.

Hva mener du?

Det er jo ganske mange forskjellige tanker om hva som er den aller beste treningen, men Harvard mener de har svaret. Er du enig?

Løpesko

Er du glad i løpe? Da er det mange meninger om hva man trenger for den ultimate løpeturen. Dette er ikke noe vi skal vurdere, men det vi kan være enig om er at du trenger løpesko. Dette er faktisk noe som er bra å kjøpe litt lengre etter at de har kommet ut, fordi du da kan lese tester om hvordan disse ulike skoene fungerer og varer.

Styrketrening

Noe som aldri går ut på dato er vekter. Dette betyr at du kan kjøpe vekter som er billige eller dyre og at de uansett kommer til å veie det samme. Dette er det perfekte eksempelet på at dyrt ikke alltid er best!